Autorondreis: Ronde van Ierland

Autorondreis: Ronde van Ierland

  • € 924

  • Geen transport inbegrepen

  • per persoon

Vraag een offerte aan

Over deze reis

De Ronde van Ierland is een rondreis waarbij u op 14 dagen een mooi stuk Ierland ontdekt. Naast de schitterende natuur ontbreken natuurlijk ook de mooie steden en dorpen van het land niet in dit programma. Tijdens deze reis verblijft u in prachtige charmehotels of B&B's.

Inbegrepen

Bezoek Derrynane House and Gardens, Muckross House and Gardens, Kylemore Abbey, Giant's Causeway, Carrick-a-Rede Ropebridge, een reisgids en een landkaart 'Ierland' en een documentatiemap
Praktisch

Praktisch

Inclusief

13 overnachtingen in de door u gekozen verblijfsformule in een standaard kamer met ontbijt, inkomtickets voor Derrynane House and Gardens, Muckross House and Gardens, Kylemore Abbey, Giant's Causeway, Carrick-a-Rede Ropebridge, een reisgids en een landkaart 'Ierland' per dossier, een documentatiemap, bijdrage Garantiefonds Reizen en BTW.

Exclusief

vervoer, niet-vermelde inkomgelden, niet-vermelde maaltijden, drankjes, persoonlijke uitgaven en verzekeringen.

Meer informatie

Opgelet: Sinds 1/10/21 is een internationaal paspoort vereist voor alle reizigers die naar het Verenigd Koninkrijk reizen.

Transport
Prijzen te combineren met vluchten en huurwagen of overtochten met Irish Ferries en je eigen wagen. Vraag een offerte

Overnachtingen
Gallia biedt deze rondreis Ierland aan in 3 versies: verblijf in B&B's, in hotels of in een mix van beide.
B&B Ierland: Je verblijft bij particulieren, leden van de B&B Ireland Association, op basis van kamer met bad of douche en Iers ontbijt. Ideaal om wat van de Ierse sfeer te proeven. De B&B's kunnen tot 20 km buiten de aangeduide plaats liggen.
Hotels: Je verblijft in goede drie/viersterrenhotels Granville Waterford, Castle Hotel Macroom, International Hotel Killarney, Abbeyglen Castle Hotel, Knockranny House Hotel, Mill Park Hotel Donegal, Everglades Hotel Derry  of gelijkaardig
Mix: Je verblijft 7 nachten in B&B's en 6 nachten in goed 3/4* hotels.

Slow option
Is deze rondreis wat je zoekt maar zou je liever wat langer reizen, onderweg een dagje rust houden of een of meer dagen voorzien voor langere wandelingen of fietstochten ? Dat is perfect mogelijk! Vraag gewoon even een offerte.
  • GALLIA

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Autorondreis: Ronde van Ierland

Autorondreis: Ronde van Ierland

  • € 924 per persoon

Vraag een offerte aan
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Suntour Reizen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Kortrijkstraat 4
8580 Avelgem