about

Over Ons

Deel dit artikel

Over ons

Welkom bij Suntour Reizen!

Bij Suntour Reizen bent u aan het juiste adres voor uw vakantie. Zon of sneeuw, een cruise of een autovakantie, een charmehotelletje of een luxueus resort…. Welke vakantie u ook verkiest, u kan gerust zijn dat de uitwerking van uw reis bij ons in goede handen is. Want reizen is onze passie!

Sinds 1980 staat Suntour Reizen garant voor een prima service en een zorgeloze vakantie. Griet De Groote-Vanhoutte wordt intussen opgevolgd door haar dochter Barbara samen met haar enthousiaste reisexperts Nathalie en Lies. Dankzij een jarenlange ervaring, voortdurende investeringen in opleidingen en studiereizen, kunnen zij u het juiste advies geven.

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een reis die het beste bij u past!

Over Selectair

Suntour Reizen is lid van de samenwerkingskoepel Selectair. Deze koepel bestaat uit meer dan 100 vestigingen van onafhankelijke, zelfstandige reisbureau's in België. Omdat we onze kennis met elkaar delen, vinden we zelfs op de moeilijkste vragen een antwoord. En door samen reizen in te kopen, bedingen we bij onze leveranciers voor jou de beste prijzen en voorwaarden. We zijn niet gebonden aan een bepaalde touroperator, hotelketen of luchtvaartmaatschappij. Wanneer we jou dus iets aanbevelen, zijn we daarin onafhankelijk en objectief.

Ter info: omwille van de coronacrisis is Suntour Reizen genoodzaakt het Selectair Card-spaarsysteem stop te zetten vanaf 1 juni 2020. Indien je hierover vragen hebt, kan je ons uiteraard contacteren.
 
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Suntour Reizen

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Kortrijkstraat 4
8580 Avelgem