Kenia Klassiek

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

Tijdens deze rondreis nemen we je mee naar de mooiste nationale parken van Kenia: spot olifanten in het Het Amboseli Nationaal Park, zwarte neushoorns in Lake Nakuru Nationaal Park en zebra’s in het Masai Mara Wildreservaat. Maar ook leeuwen, giraffen, nijlpaarden en luipaarden voelen zich hier thuis. Deze reis is een ideale eerste safari-ervaring, die je eventueel nog kunt aanvullen met een verlenging aan de prachtige witte stranden van Mombasa.

Jouw reisschema

Dag 1

Dag 1: Nairobi

Bij aankomst op de luchthaven van Nairobi word je verwelkomd door een reisbegeleider die je naar het hotel brengt. Afhankelijk van je aankomstuur heb je tijd om de bruisende hoofdstad te bezoeken. Je overnacht in het Eka Hotel op basis van kamer & ontbijt.

 

Dag 2

Dag 2: Amboseli Nationaal Park

Na het ontbijt vertrek je naar het Amboseli Nationaal Park. Dit park ligt aan de Tanzaniaanse grens en biedt spectaculaire beelden van de Kilimanjaro. Na de lunch vertrek je op je eerste safari. Bij terugkeer wacht je een heerlijk diner. Je overnacht in de Amboseli Sopa Lodge op basis van vol pension.

 

Dag 3

Dag 3: Amboseli Nationaal Park

Bij het ontbijt geniet je van het spectaculaire uitzicht op Kilimanjaro. ’s Morgens en 's middags safari in Amboseli Nationaal Park. Hier leven onder meer olifanten, buffels, leeuwen, hyena's, zebra's en giraffen en meer dan 400 vogelsoorten. Overnachting in Amboseli Sopa Lodge op basis van vol pension.
 

Dag 4

Dag 4: Aberdare

Na het ontbijt checken we uit en rijden we via Nairobi naar de regio van Mount Kenya. Picknick lunch en namiddagsafari in Solio Ranch, die een essentiële rol speelt in de bescherming van zwarte neushoorns. Je overnacht in de Rhino Watch Safari Lodge in de centrale Keniaanse hooglanden (vol penison). De Lodge biedt een prachtig uitzicht op Mount Kenia.
 

Dag 5

Dag 5: Lake Nakuru Nationaal Park

Ochtendrit via de Thompson’s watervallen naar Lake Nakuru National park. Het park is een van de bekendste toeristische attracties van Kenia en is bekend voor één van de grootste populaties zwarte neushoorns ter wereld. Het is ook de ideale plek om luipaarden te spotten. De volledige Big Five is hier te zien. Lunch in de lodge gevolgd door safari tot zonsondergang. Overnachting inLake Nakuru Sopa Lodge  (vol pension)
 

Dag 6

Dag 6: Masai Mara

Ochtendrit door de Rift vallei naar het prachtige Masai Mara Wildreservaat. Dit park wordt door velen beschouwd als het beste van Afrika en staat bekend bij mensen uit de hele wereld voor zijn grote seizoenstrek van de gnoe's en zebra's. Na de lunch safari in Masai Mara. Overnachting in Mara Sopa Lodge (vol pension).

 

Dag 7

Dag 7: Masai Mara

Je brengt nog een volledige dag safari door in dit prachtige park. Wie dat wil kan een luchtballonsafari of een bezoek aan Masai dorp bijboeken.Overnachting in Mara Sopa Lodge  (vol pension)

Dag 8

Dag 8: Safari en terugvlucht

Na het ontbijt vertrek je naar Nairobi met safari onderweg. Je wordt naar de luchthaven gebracht voor de terugvlucht. Of, wie dat wenst, kan nog enkele dagen bijboeken om uit te rusten aan de prachtige witte stranden van Mombasa.
 
Live to Travel
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

1785

prijs per persoon, incl. vlucht
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • Internationale vluchten met Ethiopian Airlines
  • Luchthaventaksen
  • Luchthaventransfers
  • Alle overnachtingen op basis van vol pension, behalve dag 1
  • 6-seater minivan met schuifdak voor optimale fotocondities
  • Alle safari’s en entreegeld voor de nationale parken
  • Engelstalige gids/chauffeur
  • Gratis Insight Guide Kenia
overige maaltijden, dranken, optionele exc2.ursies, persoonlijke uitgaven, fooien, visumkosten, reisverzekeringen
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.