Reizen met de fiets

Is deze mail onleesbaar? Bekijk de webversie.
Logo
 

Reizen met de fiets


 
 
 
 


De fiets wint steeds meer aan populariteit, ook op reis is het een perfect vervoermiddel. Of je nu een avontuurlijke, recreatieve, ervaren of net minder ervaren fietser bent: in ons aanbod vind je voor elk wat wils. Wij selecteerden voor jou enkele topbestemmingen om per fiets te verkennen.
 
 
 
  Fietsavontuur langs de Zweedse kust
 
  Fietsavontuur langs de Zweedse kust
Tussen Helsingborg en Göteborg ligt de Kattegattleden, een prachtige fietsroute langsheen de wilde zuidwestkust. Een duidelijk roadbook via autoluwe wegen leidt je op eigen tempo langs een gevarieerd kustlandschap, pittoreske vissersplaatsjes, vuurtorens en bossen.
 
 
   
 
 
Ontdek deze fietsreis
 
 
 
 
 
 
  Vietnam op wieltjes
Een avontuurlijke ontdekkingsreis te land, ter zee en in de lucht neemt je mee langs enkele onmiskenbare hoogtepunten. Je maakt gebruik van verschillende transportmiddelen, waaronder de fiets, waarmee je door de smalle straatjes van Hanoi rijdt of tussen de rijstvelden van de Mekongdelta.  
 
 
   
 
 
Bekijk deze rondreis
 
 
Vietnam op wieltjes  
 
  Verrassend Valencia
 
  Verrassend Valencia
Deze fietstour met een Vlaamse gids start vanuit de oude binnenstad en brengt je doorheen de Turiatuinen tot bij de architecturale hoogstandjes van architect Calatrava. Een tochtje met een hoog fungehalte.
 
 
   
 
 
Meer over deze citytrip
 
 
 
 
 
 
  Mountainbiken in Colorado
Durango is de perfecte uitvalsbasis voor een avontuurlijke mountainbiketocht in de Verenigde Staten. De trails bieden zowel voor families als voor de ervaren mountainbiker voldoende afwisseling en uitdaging. Na een sportieve dag kan je in de talrijke bars en restaurants proeven van de sfeer van het Oude Westen.
 
 
   
 
 
Ontdek deze mountainbiketocht
 
 
Mountainbiken in Colorado  
 
  Met de e-bike langs de Loire
 
  Met de e-bike langs de Loire
Geen beter vervoermiddel dan de e-bike om je langs de glorieuze Loire te leiden. Het stijlvolle Fontevraud l’Hôtel is het perfecte startpunt voor je trip. Verwacht je aan gezellige dorpjes, imposante kastelen en glooiende wijngaarden.
 
 
   
 
 
Meer over deze fietsreis
 
 
 
 
 


Geïnspireerd door deze reizen? Contacteer ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook voor andere vakanties kun je uiteraard altijd bij ons terecht. We helpen je graag!
Tot binnenkort?
 
 
 
 
Selectair Suntour Reizen
Kortrijkstraat 4
8580 Avelgem
België
Bel Selectair Suntour Reizen Fax Selectair Suntour Reizen E-mail Selectair Suntour Reizen Surf naar Selectair Suntour Reizen 056/64 65 85
056/64 77 09
info@suntourreizen.be
www.suntourreizen.be
Facebook Twitter LinkedIn Instagram Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Indien u geen e-mailberichten meer wenst te ontvangen van ons kan je jou hier uitschrijven.

Aanbiedingen onder voorwaarden. Contacteer ons voor actuele info, prijs en beschikbaarheid.
www.suntourreizen.be