Naar de zon? Het is nog niet te laat!

Is deze mail onleesbaar? Bekijk de webversie.
Logo

  Het last minute seizoen is aangebroken! Dat betekent dat je momenteel koopjes kunt doen voor een zonovergoten vakantie. Wij zetten enkele voorstellen op een rijtje.  
 
 

Naar de zon? Het is nog niet te laat!

 
 
  Last minutes bij TUI
 
  Last minutes bij TUI
Bij TUI is het last minute seizoen officieel van start gegaan, en er zijn weer heel wat mooie aanbiedingen. Of je nu een last minute vliegvakantie naar Spanje of Turkije zoekt, of een autovakantie naar Frankrijk of Italië: we hebben straffe last minutes waarmee je in juni, juli of augustus naar de zon kunt vertrekken. Kom snel langs bij ons op kantoor en ontdek het volledige aanbod.
 
 
   
 
 
Meer weten?
 
 
 
 
 
 
  Wij trakteren!
Het Radisson Blue Beach Resort in Milatos, Kreta is een stijlvol vijfsterrenhotel met een uitstekende gastronomie. Boek je deze zomer een verblijf in het hotel? Dan doen wij er twee cadeautjes bovenop: een massage van een half uur in de wellness van het hotel én een gratis etentje in het Italiaanse à la carte restaurant. Opgelet: alleen bij ons verkrijgbaar! Vraag ons gerust om meer informatie.
 
 
 
   
 
 
Ontdek je cadeautjes
 
 
Wij trakteren!  
 
  Voor fiets- en oesterliefhebbers
 
  Voor fiets- en oesterliefhebbers
Zoek jij een authentieke, originele vakantie vol beleving? Dan moet je naar het Franse schiereiland Ile d’Oléron. Bezoek er de grootste oesterkwekerij van Europa, ga romantisch met een roeibootje varen en fietsen over dit idyllische schiereiland. Uitrusten doe je in het luxe hotel dat wij voor jou voorzien hebben.
 
 
   
 
 
Bekijk het arrangement
 
 
 
 
 
 
  Nazomer in Zuid-Frankrijk
Dit prachtige vakantiehuis met privé zwembad is volledig volzet in juli en augustus, maar heeft wél nog beschikbaarheid in september en oktober. Wil jij heerlijk nazomeren in het zuiden van Frankrijk, op 8km van de stad Orange? Dan kun je nu je kans grijpen! 
 
 
   
 
 
Bekijk het vakantiehuis
 
 
Nazomer in Zuid-Frankrijk  
 
 


Nog niet gevonden wat je zocht? Geen probleem. Bij ons op kantoor ligt nog een heel aanbod aan zomervakanties op jou te wachten. En zelfs wie al vooruit aan het denken is, kan bij ons al enkele kortingen voor de winter bekomen. Vraag ons dus gerust meer informatie.
 
Vriendelijke groet,
Je reisagent
 
 
 
Selectair Suntour Reizen
Kortrijkstraat 4
8580 Avelgem
België
Bel Selectair Suntour Reizen Fax Selectair Suntour Reizen E-mail Selectair Suntour Reizen Surf naar Selectair Suntour Reizen 056/64 65 85
056/64 77 09
info@suntourreizen.be
www.suntourreizen.be
Facebook Twitter LinkedIn Instagram Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Indien u geen e-mailberichten meer wenst te ontvangen van ons kan je jou hier uitschrijven.

Aanbiedingen onder voorwaarden. Contacteer ons voor actuele info, prijs en beschikbaarheid.
www.suntourreizen.be